Ωδείο Τέχνης Φακανά | Ολοκληρωμένη μουσική εκπαίδευση
First Image that FlipsSecond Image that Flips

Το ART MUSIC SCHOOL – ΩΔΕΙΟ ΤΕΧΝΗΣ ΦΑΚΑΝΑ λειτουργεί εδώ και αρκετά χρόνια προσφέροντας συστηματική μόρφωση στη σύγχρονη και στην κλασική μουσική, σε χιλιάδες μαθητές που αναζήτησαν δίπλα μας την ολοκληρωμένη μουσική εκπαίδευση.

Περισσότερα

Ανακαλύψτε τις εγκαταστάσεις μας

Το Ωδείο Τέχνης στεγάζεται σε νεόκτιστο νεοκλασικό κτίριο 2.500 τ.μ. που βρίσκεται στη Λεωφόρο Ποσειδώνος 3 στην παραλία Ν. Φαλήρου – Μοσχάτου. Η θέση μας διαθέτει ησυχία και αυτονομία μακριά από το πολύβουο κέντρο.

Περισσότερα

Ο χώρος όπου μέσα από την ουσιαστική γνώση ανοίγει ο δρόμος προς την ελεύθερη μουσική πράξη

Σήμερα η μουσική ζητιέται και υπάρχει παντού: χώροι έκφρασης, τηλεόραση, ραδιόφωνο, θέατρο, κινηματογράφος, διαφήμιση, νέες τεχνολογίες. Υπάρχουν πολλές επιλογές που σίγουρα ο μορφωμένος και εκπαιδευμένος μουσικός μπορεί να εκμεταλλευτεί.

Εμείς στο ΩΔΕΙΟ ΤΕΧΝΗΣ ΦΑΚΑΝΑ, αυτή την αντίληψη προωθούμε και αυτή τη λογική διδάσκουμε. Η μουσική, είτε σαν επάγγελμα είτε σαν χόμπυ έχει πολλές διαστάσεις και προσφέρει πολλές διεξόδους. Η μονοδιάστατη αντίληψή της ανήκει στο παρελθόν.

Χρησιμοποιούμε cookies στην ιστοσελίδα μας για να σας προσφέρουμε την πιο σχετική εμπειρία μέσω της αποθήκευσης προτιμήσεων και επαναλαμβανόμενων επισκέψεων. Με την επιλογή “Αποδοχή”, αποδέχεστε την χρησιμοποίησή τους καθώς και την Πολιτική Απορρήτου.