Σύγχρονο Τμήμα Μουσικής - Ωδείο Τέχνης Φακανά

Τμήμα Σύγχρονης Μουσικής

Η διδασκαλία της σύγχρονης μουσικής σε όλα τα στύλ (Jazz, Rock, Blues, Fusion, Funk, Latin, Τραγούδι) προσφέρεται σε ολοκληρωμένα προγράμματα σπουδών που αποτελούνται από σειρά συγκεκριμένων μαθημάτων.

  • Μπορείτε λοιπόν να επιλέξετε εκείνο το πακέτο σπουδών που σας ενδιαφέρει και να καταλήξετε στην ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΒΕΒΑΙΩΣΗ (PROFESSIONAL CERTIFICATE) μετά την ολοκλήρωση του 2ου κύκλου των σπουδών σας στο όργανο που έχετε επιλέξει, στο ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΔΙΠΛΩΜΑ (PROFESSIONAL DIPLOMA) μετά την ολοκλήρωση και του 5ου κύκλου σπουδών ή στο ΠΤΥΧΙΟ στα Θεωρητικά προγράμματα σπουδών. Και οι δύο αυτοί Τίτλοι Σπουδών υπογράφονται από διεθνώς καταξιωμένους μουσικούς της Σύγχρονης Σκηνής.
  • PROFFESIONAL CERTIFICATE ON BASS by ANTHONY JACKSON
  • PROFFESIONAL CERTIFICATE ON GUITAR by GUTHRIE GOVAN
  • PROFFESIONAL CERTIFICATE ON DRUMS by STEVE SMITH

Έτσι μπορεί κανείς να επιλέξει, στο Σύγχρονο Τμήμα του Ωδείου μας, να φοιτήσει:

(1) ως ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΣΠΟΥΔΑΣΤΗΣ, καθορίζοντας εκείνος τον αριθμό των μαθημάτων που θα παρακολουθεί σε κάθε σπουδαστικό εξάμηνο επιλέγοντας τα από το μενού του Προγράμματος που επιθυμεί,

(2) στο ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ (PROFESSIONAL DEPARTMENT) με συγκεκριμένο μενού μαθημάτων (6 σε κάθε σπουδαστικό εξάμηνο) και τρίχρονη διάρκεια σπουδών. Σημειώστε ότι η ύλη στο Ελεύθερο και στο Επαγγελματικό είναι ακριβώς η ίδια, αυτό που διαφέρει είναι ο χρόνος ολοκλήρωσης των σπουδών.

ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟ PROF DEPARTMENT, ΓΙΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟ ΑΡΙΘΜΟ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ, Ο ΝΕΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΣ ΜΟΥΣΙΚΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΟΒΑΡΕΣ ΒΛΕΨΕΙΣ, ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙ ΠΛΗΡΕΙΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΠΟΥ ΦΕΡΝΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΕΘΝΩΣ, ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

Ιδιαίτερα Μαθήματα
με ξένους, διεθνούς φήμης, μουσικούς

Το Τμήμα Σύγχρονων και Jazz Μουσικών Σπουδών έχει ήδη αποκτήσει ευρύτερη αναγνώριση στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό. Το γεγονός αυτό oφείλεται, όχι μόνο στην εξαιρετική εκπαιδευτική μεθοδολογία που ακολουθείται και τους κορυφαίους καθηγητές μας, αλλά και στην συνεχή μετάκλειση από την Αμερική και την Ευρώπη των μεγαλύτερων μουσικών του είδους, οι οποίοι πραγματοποιούν σεμινάρια, ιδιαίτερα μαθήματα και συναυλίες για τους σπουδαστές του Ωδείου. Επιτυγχάνεται έτσι, η πραγματοποίηση του ονείρου κάθε νέου μουσικού που επιθυμεί να συναντήσει τους καλλιτεχνικούς του μέντορες από κοντά και να διδαχθεί από αυτούς.

Χρησιμοποιούμε cookies στην ιστοσελίδα μας για να σας προσφέρουμε την πιο σχετική εμπειρία μέσω της αποθήκευσης προτιμήσεων και επαναλαμβανόμενων επισκέψεων. Με την επιλογή “Αποδοχή”, αποδέχεστε την χρησιμοποίησή τους καθώς και την Πολιτική Απορρήτου.