Μαθήματα Πιάνου - Keyboards | Για Αρχάριους & Προχωρημένους

Μαθήματα Πιάνου

 

Το πιάνο είναι μουσικό όργανο που εντάσσεται στην κατηγορία των πληκτροφόρων και μπορεί να θεωρηθεί έγχορδο ή κρουστό. Είναι το μεγαλύτερο σε μέγεθος μουσικό όργανο μετά το εκκλησιαστικό όργανο. Ο μουσικός που χειρίζεται το πιάνο λέγεται πιανίστας. Παίζεται με πλήκτρα, σε οριζόντια διάταξη, τα οποία όταν πατηθούν από τα δάκτυλα του πιανίστα σηκώνουν σφυράκια που χτυπούν τις χορδές του, παράγοντας έτσι ήχους

Τμήμα Αρχαρίων

Οι καθηγητές Πιάνου στο Ωδείο Τέχνης Φακανά έχουν την εμπειρία να κατευθύνουν τους αρχάριους σπουδαστές, οποιασδήποτε ηλικίας, στην γρήγορη και αποτελεσματική εκμάθηση του οργάνου σε όλες του τις μορφές
Πιάνο – Ηλεκτρικό Πιάνο – Synthesizers – Keyboards – Αρμόνιο
 Το τμήμα Πιάνου για ενήλικες ξεκινά από τις βασικές γνώσεις, αν πρόκειται για αρχάριους και προσαρμόζει τις σπουδές στο επίπεδο εκείνο που μπορεί να βρίσκεται ένας ενήλικας ενδιαφερόμενος.

Τμήμα για Παιδιά

Στο Ωδείο Φακανά υπάρχει ειδικό πρόγραμμα σπουδών για τις μικρότερες ηλικίες. Στο τμήμα
‘’Πιάνο για παιδιά’’
δεχόμαστε μαθητές από την ηλικία των 5 χρόνων. Οι εξειδικευμένοι καθηγητές μας ακολουθούν συγκεκριμένη μουσική εκπαιδευτική πορεία για να κεντρίζουν το ενδιαφέρον του παιδιού από το πρώτο κιόλας μάθημα. Τα Μαθήματα πιάνου για παιδιά είναι έτσι μία μοναδική εμπειρία για τους μικρούς μας φίλους.

Τμήμα για Προχωρημένους & Επαγγελματίες

Στο εξειδικευμένο τμήμα πιάνου για προχωρημένους η εκπαιδευτική διαδικασία ξεκινά από το σημείο που υπαγορεύουν οι ανάγκες του σπουδαστή. Η προηγούμενη γνώση και οι μουσικές του εμπειρίες λαμβάνονται υπ’όψη και τα μαθήματα οργανώνονται γύρω από αυτές. Τα μαθήματα των προγραμμάτων στο τμήμα πιάνου για προχωρημένους έχουν σκοπό την μουσική απογείωση των σπουδαστών, έτσι ώστε να είναι δυνατή η συμμετοχή τους σε οποιαδήποτε μουσική πρόκληση, όπως live εμφανίσεις, ηχογραφήσεις, μουσικές παραγγελίες κλπ.
Έτσι το ειδικά διαμορφωμένο Επαγγελματικό-Ακαδημαικό μας τμήμα προσελκύει σπουδαστές για μαθήματα πιάνου στην Αθήνα από όλη την Ελλάδα και την Κύπρο.

Κλείσε ένα Δωρεάν δοκιμαστικό Μάθημα Πιάνου – Keyboards

  @fakanasartmusicschool Μαθήματα σύγχρονου πιάνου, αυτά τα αγαπημένα ❤️ Όταν «μπλέκεις» με τη μουσική, με ενα περίεργο τροπο, θέλεις να έχεις περάσει και από πιάνο 🎹 Δεν υπάρχει καταλληλότερος από τον Άγγελο 🔥 Είτε αν ξεκινάς τώρα είτε αν είσαι προχωρημένος 📌 #Foryourpage #Foryou #FYP #music #fakanas #piano #lesson ♬ πρωτότυπος ήχος – Ωδείο Τέχνης Φακανά
  @fakanasartmusicschool 🎬 Όταν η μουσική ενώνεται με τον κινηματογράφο δημιουργούνται μαγικά αποτελέσματα 🎥 30 και χρόνια ο Θανος "ντύνει" με μουσικές ταινίες, σειρές, διαφημίσεις ❤️ Η μουσική σύνθεση παντρεύεται με την τέχνη της εικόνας σε ένα μοναδικο μάθημα 📌 #Foryourpage #Foryou #FYP #music #lesson #cinema #fakanas #composer #piano ♬ πρωτότυπος ήχος – Ωδείο Τέχνης Φακανά

  Ιστορία του Ωδείου

  Το ωδείο τέχνης Φακανά λειτουργεί από το 1997, έχοντας ένα συγκεκριμένο όραμα: να προσφέρει σταθερά υψηλής ποιότητας και σύγχρονης ύλης μαθήματα
  Σύγχρονο Πιάνο – Keyboards  στην Αθήνα.
  Αποτέλεσμα αυτής της δραστηριότητας είναι να έχουν γεμίσει τα studios, τα κλαμπ, τα θέατρα και γενικά όλοι οι χώροι όπου παράγεται μουσική, από απόφοιτους επαγγελματίες μουσικούς Πιάνου, του ωδείου μας στην Αθήνα και σε όλη την επικράτεια.

  Μαθήματα Πιάνου στο Ωδείο Φακανά

  Το περιεχόμενο της ύλης για τα Μαθήματα Πιάνου απευθύνεται στον αρχάριο αλλά και στον προχωρημένο (ερασιτέχνη ή επαγγελματία) μουσικό, πάντοτε πλάι στους καλύτερους καθηγητές. Η διδασκαλία στα Μαθήματα πιάνου για αρχάριους ξεκινά από τη μουσική ανάγνωση, προχωρά στην ανάπτυξη της τεχνικής και συνεχίζεται με την εκμάθηση των τεχνικών συνοδείας και αυτοσχεδιασμού σε οποιοδήποτε μουσικό στυλ. Υπάρχει η δυνατότητα επιλογής κατεύθυνσης ανάλογα με το στυλ μουσικής που ο κάθε σπουδαστής προτιμά.

  Μαθήματα
  – Keyboards
  – Synthesizers
  – Μουσικής τεχνολογίας

   

  Πέρα από το πιάνο το πρόγραμμά μας επεκτείνεται και στη επιμόρφωση στα διάφορα Keyboards τα οποία διαθέτει το Ωδείο Τέχνης Φακανά. Συνδέουμε έτσι τη γνώση του πιάνου με την τελευταία λέξη της ηλεκτρονικής επεξεργασίας στα πληκτροφόρα όργανα, δημιουργώντας τα μαθήματα Keyboards και τα μαθήματα Synthesizers. Ακολουθούμε έτσι, τις επιταγές των πλέον εξελιγμένων απαιτήσεων της σύγχρονης μουσικής στα θέματα του ήχου και της ερμηνείας. Όλα αυτά δε, μέσα στις εγκαταστάσεις μας, σε ένα πλήρως επανδρωμένο περιβάλλον που εγγυάται την εξειδίκευση σε τέτοιο επίπεδο που οι σπουδαστές μας αύριο να είναι γνώστες του αντικειμένου και περιζήτητοι είτε ως επαγγελματίες είτε ως χομπίστες.

  Δημιουργία Μπάντας

  Group Project

  Ολοι οι σπουδαστές Πιάνου,
  από τους αρχάριος μέχρι τους επαγγελματίες,
  έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν στα μουσικά group. Πρόκειται για σειρά προβών – μαθημάτων με ένα μικρό group που αποτελείται από μουσικούς – σπουδαστές όλων των οργάνων που διδάσκονται στο Ωδείο Φακανά. Τα Group επιμελείται υπεύθυνος καθηγητής του Ωδείου. Έχουν δε ένα κεντρικό θέμα (π.χ. Blues, Rock, Funk, Latin κ.λ.π.) και ανάλογο ρεπερτόριο που ο σπουδαστής Πιάνου εκτελεί με ολόκληρο το group. Ένα σημαντικό μάθημα – πρόβα που συνδέει τη θεωρία με την ουσιαστική πράξη, μέσα σε μια μικρή ζωντανή ορχήστρα.

  Καθηγητές Πιάνου – Keyboards

  Αγγελος Τουρέλης Ωδείο τέχνης Φακανά
  Βασίλης Γκίνος Ωδείο τέχνης Φακανά
  Θάνος Παπαδέλης Ωδείο τέχνης Φακανά
  Ρενέ Νικολάου Ωδείο τέχνης Φακανά
  Τάσος Χαλκίδης Ωδείο τέχνης Φακανά
  Μιχάλης Σαντοριναίος Ωδείο τέχνης Φακανά

  Χρησιμοποιούμε cookies στην ιστοσελίδα μας για να σας προσφέρουμε την πιο σχετική εμπειρία μέσω της αποθήκευσης προτιμήσεων και επαναλαμβανόμενων επισκέψεων. Με την επιλογή “Αποδοχή”, αποδέχεστε την χρησιμοποίησή τους καθώς και την Πολιτική Απορρήτου.