Μαθήματα Latin & Afro κρουστών: Bongos - Congas - Cajons

Μάθημα Κρουστών
στο Ωδείο Φακανά

 

Στο ωδείο τέχνης Φακανά διδάσκονται φυσικά Ντραμς, μπορείτε να δείτε αναλυτικά την δομή τους εδώ. Επιπρόσθετα όμως υπάρχουν μαθήματα τόσο λάτιν όσο και αφρικανικών κρουστών. Τα μαθήματα αυτά θα τα συναντήσει ένας μαθητής Ντραμς στην πορεία του στο επαγγελματικό τμήμα σπουδών ως βοηθητικό όργανο, αλλά διδάσκονται και αυτόνομα.

Εξειδικευμένοι καθηγητές που φέρουν την μουσική κουλτούρα των λαών της λατινικής Αμερικής και της Αφρικής πραγματοποιούν μαθήματα κρουστών, bongos, congas, cajons και άλλων παραδοσιακών οργάνων.

Σε μία ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα, έχει γίνει ένα πολυπολιτισμικό πάντρεμα των διαφόρων κρουστών. Bongos, congas, cajons, μαράκες, καστάνιες, κουρτίνες, djembes, timbales, ντέφια, woodblocks, κουδούνες και τύμπανα χειρός συνθέτουν αυτή την ομάδα που υπηρετεί το ρυθμό.

Ανάλογα με την επιλογή του σπουδαστή τα μαθήματα επικεντρώνονται στα λάτιν ιδιώματα ή στα αφρικανικά. Ενώ τα μαθήματα είναι ιδιαίτερα – ατομικά, κατά τη διάρκεια της χρονιάς θα υπάρξουν ομαδικά ρυθμικά μαθήματα. Τα παραδοσιακά αυτά όργανα θα μπλέκονται και στα γκρουπ της τζαζ, rock, funk, blues και pop δίνοντας μία ευρύτερη εμπειρία στην μουσική εκπαίδευση.

Μαθήματα λατιν κρουστών

Μαθήματα αφρικάνικων κρουστών

Μαθήματα bongos

Μαθήματα congas

Μαθήματα Βιμπράφωνου

Τα μαθήματα βιμπράφωνου στο ωδείο Φακανά παρέχονται online. Συνεργαζόμαστε με εξειδικευμένους καθηγητές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και παρέχουμε τα μαθήματα μέσω αυτών. Ακολουθείται η ακαδημαϊκή ύλη του ωδείου μας, παρακολουθείται η πρόοδος του σπουδαστή και οι εξετάσεις συμβαίνουν κανονικά.

Κλείσε ένα Δωρεάν δοκιμαστικό Μάθημα

    Χώρος για πρόβες και εξάσκηση

    Τα κρουστά λόγω της δομής, της ποσότητας και του όγκου τους είναι από τα πρώτα όργανα που χρειάζονται χώρο για πρόβα και εξάσκηση. Στο Ωδείο Τέχνης Φακανά εκτός από την ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα που έχουμε αναφέρει παραπάνω, είμαστε εξοπλισμένοι και με έναν δεύτερο σετ όλων των οργάνων. Παρέχουμε έτσι στους σπουδαστές μας τη δυνατότητα να μελετάνε και να είναι πάντα προετοιμασμένοι για το επόμενο μάθημα. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κλείσετε το ραντεβού μια μελέτη με την γραμματεία

    Χρησιμοποιούμε cookies στην ιστοσελίδα μας για να σας προσφέρουμε την πιο σχετική εμπειρία μέσω της αποθήκευσης προτιμήσεων και επαναλαμβανόμενων επισκέψεων. Με την επιλογή “Αποδοχή”, αποδέχεστε την χρησιμοποίησή τους καθώς και την Πολιτική Απορρήτου.