Μαθήματα Φωνητικής - Ορθοφωνίας - Τραγούδι - Ρεπερτόριο

Μαθήματα Φωνητικής

 

Τα μαθήματα φωνητικής στο Ωδείο Τέχνης Φακανά είναι από τα βασικά προγράμματα σπουδών τόσο στο σύγχρονο όσο και στο κλασσικό τμήμα.

Δίνουμε ιδιαίτερη σημασία σε κάθε επίπεδο εξέλιξης και εκπαίδευσης. Είναι δομημένα με τέτοιο τρόπο ώστε να μπορούν να εκπαιδεύσουν το μαθητή από το μηδέν αλλά και να εξελίξουν τον προχωρημένο μαθητή.

Ολοκληρωμένα μαθήματα φωνητικής

Γιατί φωνητική στο Ωδείο Φακανά

Το μεγάλο πλεονέκτημα στα μαθήματα φωνητικής του ωδείου Φακανά είναι η ποικιλία μουσικών ειδών, ανάλογα με τις ανάγκες του μαθητή, και φυσικά το ιδιαίτερο ατομικό μάθημα που επικεντρώνεται σε αυτόν. Μπορεί να εκπαιδευτεί με εξειδικευμένους δασκάλους στις ιδιαιτερότητες κάθε μουσικού είδους όπως pop, rock, soul, jazz, λαϊκό αλλά και κλασσικό, όπερα ακόμα και βυζαντινό τραγούδι. Το ιδιαίτερο ατομικό μάθημα δίνει τρομερά πλεονεκτήματα στο σπουδαστή για να λάβει με τον βέλτιστο τρόπο την γνώση και την εκπαίδευση που χρειάζεται. Ο καθηγητής έχει το χρόνο να επικεντρωθεί αποκλειστικά σε αυτόν.

Τα μαθήματα φωνητικής και η πρόοδος του μαθητή φαίνονται και εξασκούνται μέσα από πραγματικές συνθήκες μιας μπάντας, μίας πρόβας, μίας συναυλίας. Έτσι ένα ακόμα πλεονέκτημα του ωδειακού περιβάλλοντος, και ειδικότερα του ωδείου τέχνης Φακανά, είναι πως προωθεί και την ομαδικότητα με συμμετοχή σε γκρουπ, αλλά και παράλληλα μαθήματα που αναπτύσσουν τον μαθητή ως έναν ολοκληρωμένο μουσικό

@fakanasartmusicschool 🎤 Αν ψάχνεις για φωνητική, η Λουίζα έχει τις απαντήσεις! ❤️ Για να μαθεις να τραγούδας σωστά, χωρις να "χτυπας" τη φωνη σου. 📃 Για να μην υπάρχει τραγούδι που δεν μπορείς να τραγουδήσεις. 👌🏼 Σωστή δουλειά, οργανωμένη μουσική ύλη, συγκεκριμένα βήματα για το καλύτερο αποτέλεσμα. 🧒👩‍🦰👨‍🦳🧓 Ιδιαίτερα Μαθήματα φωνητικής και ορθοφωνίας για όλες τις ηλικίες. 🎵 Στο ωδείο τέχνης Φακανά εκπαιδεύουμε τους μουσικούς του αύριο εδώ και 30 χρόνια. 🤩 Κλείσε τώρα ένα δωρεάν δοκιμαστικό μάθημα και ξεκινά το ταξίδι σου στην μουσική! #F#ForyourpageF#ForyouF#FYPm#musicl#lessonf#fakanass#sings#singingv#vocal ♬ πρωτότυπος ήχος – Ωδείο Τέχνης Φακανά
@fakanasartmusicschool 🎤 Στο Ωδείο Τέχνης Φακανά πιστεύουμε οτι τα μαθήματα φωνητικής απευθύνονται πραγματικά σε όλους 🗣️ Η σωστή χρήση της φωνής, πέραν από το τραγούδι, είναι ένα εργαλείο της καθημερινότητας 🧑‍🎤Με τη Στεφανία θα κάνεις ασκήσεις ορθοφωνίας, φωνητικό ζέσταμα, πρακτική εξάσκηση και φυσικά θα ανάπτυξεις το τραγουδιστικό σου ρεπερτόριο 🤩 Κλείσε τώρα ένα δωρεάν δοκιμαστικό μάθημα! #foryou #foryourpage #FYP #music #lesson #sing #vocal #φωνητικη #τραγουδι ♬ Jazz Bossa Nova – TOKYO Lonesome Blue

Μαθήματα φωνητικής για παιδιά

Τα μαθήματα φωνητικής για παιδιά κάτω των 14 ετών, επιλέγουμε να τα κάνουμε ομαδικά και άκρως διασκεδαστικά. Αποφεύγουμε το ατομικό μάθημα μιας και το όργανο των φωνητικών χορδών του παιδιού δεν έχει ακόμα αναπτυχθεί πλήρως και ένα κανονικό ατομικό μάθημα μίας ώρας μπορεί να το τραυματίσει.

Έτσι, έχουμε δημιουργήσει μία ακαδημία μιούζικαλ για τα παιδιά μέχρι 14 ετών το C.M.T.A. (children musical theater academy) με υπεύθυνη καθηγήτρια την Μαντώ.

Εδώ τα παιδιά εκπαιδεύονται στο τραγούδι μέσα σε ένα ομαδικό μάθημα, που έχουν το χρόνο να κατανοήσουν τις ασκήσεις και τα παιχνίδια. Τραγουδάνε παρέα με τα άλλα παιδιά, αναπτύσσοντας εκτός από την μουσικότητά τους και την επικοινωνία τους. Το κάθε παιδί έχει τον ατομικό του χρόνο και τραγούδι, αλλά και την ασφάλεια της ομάδας. Θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι η εξέλιξη, η αναβάθμιση της χορωδίας. Το σπουδαίο είναι πως το παραπάνω μάθημα συνδυάζεται με άλλα δύο, αυτά το θέατρο και το χώρο που δημιουργούν μια μοναδική παράσταση στο τέλος της χρονιάς.

Μαθήματα φωνητικής Παιδιά Ωδείο Τεχνης Φακανά Art Music School

Μαθήματα φωνητικής για αρχάριους

 Τα μαθήματα φωνητικής για αρχάριους αποτελούν ένα εξαιρετικό εργαλείο της καθημερινότητας του κάθε ανθρώπου, είτε θέλει να ασχοληθεί με το τραγούδι είτε όχι. Ξεκινάμε από το μηδέν και βλέπουμε την φωνή ως ένα ακόμη όργανο, στα μαθήματα φωνητικής αρχαρίων, μαθαίνουμε πρώτα απ’ όλα την χρήση του και τις λειτουργίες του.
Στο ωδείο τέχνης Φακανά έχουμε το σπουδαίο πλεονέκτημα της συγκεκριμένης καταγεγραμμένης εκπαιδευτικής ύλης και ασκησιολογίου από το πρώτο κιόλας βήμα και στο σύγχρονο τμήμα. Έτσι ο μαθητής γνωρίζει την πορεία του, ξέρει ποια θα είναι η στιγμή που θα επιλέξει κατεύθυνση σε μουσικό είδος, και μπορεί να δει έμπρακτα την ανάπτυξη του.
Για το κλασικό τμήμα, και το κλασικό τραγούδι, ως ένα κρατικά αναγνωρισμένο ωδείο ακολουθούμε την ύλη του υπουργείου πολιτισμού με τον πλέον αποτελεσματικό τρόπο από τα πρώτα κιόλας στάδια της σπουδής.

Μαθήματα φωνητικής για ενήλικες

 Τα μαθήματα φωνητικής για ενήλικες δεν έχουν κανένα περιορισμό στην ηλικία. Κάθε μαθητής από 15 ετών μπορεί να συμμετέχει σε αυτό το ατομικό εξειδικευμένο μάθημα. Η φωνητική αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της μουσικής, έτσι παράλληλα με αυτό προτείνουμε την σύγχρονη θεωρητική σπουδή. Με αυτό τον τρόπο ο μαθητής παίρνει μία ολοκληρωμένη γνώση και εξασφαλίζει τα εφόδια και την αυτοπεποίθηση να τραγουδήσει κάθε τραγούδι που αγαπά και τον εκφράζει.

Οι έμπειροι καθηγητές μας είναι εξειδικευμένοι ο καθένας σε διαφορετικό είδος για να μπορούμε να ικανοποιήσουμε τις μουσικές ανησυχίες κάθε σπουδαστή. Pop, rock, soul, έντεχνο, λαϊκό, metal, jazz, κλασικό, όπερα είναι κάποια από τα είδη που ένας μαθητής μπορεί να επιλέξει στην πορεία των σπουδών του στα μαθήματα φωνητικής μέσα στο ωδείο Φακανά.

Το πακέτο μαθημάτων για την φωνητική αποτελείται από
το ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΜΑΘΗΜΑ
το ομαδικό μάθημα των ΣΥΓΧΡΟΝΩΝ ΘΕΩΡΗΤΙΚΩΝ
και την συμμετοχή του μαθητή σπουδαστή σε GROUP
με σπουδαστές άλλων οργάνων ομοίου επιπέδου

 

Δημιουργία Μπάντας

Group Project

Ολοι οι σπουδαστές Φωνητικής,
από τους αρχάριος μέχρι τους επαγγελματίες,
έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν στα μουσικά group. Πρόκειται για σειρά προβών – μαθημάτων με ένα μικρό group που αποτελείται από μουσικούς – σπουδαστές όλων των οργάνων που διδάσκονται στο Ωδείο Φακανά. Τα Group επιμελείται υπεύθυνος καθηγητής του Ωδείου. Έχουν δε ένα κεντρικό θέμα (π.χ. Blues, Rock, Funk, Latin κ.λ.π.) και ανάλογο ρεπερτόριο που ο σπουδαστής Πιάνου εκτελεί με ολόκληρο το group. Ένα σημαντικό μάθημα – πρόβα που συνδέει τη θεωρία με την ουσιαστική πράξη, μέσα σε μια μικρή ζωντανή ορχήστρα.

Καθηγητές φωνητικής

Κλείσε ένα Δωρεάν δοκιμαστικό μάθημα Φωνητικής

    Χρησιμοποιούμε cookies στην ιστοσελίδα μας για να σας προσφέρουμε την πιο σχετική εμπειρία μέσω της αποθήκευσης προτιμήσεων και επαναλαμβανόμενων επισκέψεων. Με την επιλογή “Αποδοχή”, αποδέχεστε την χρησιμοποίησή τους καθώς και την Πολιτική Απορρήτου.